Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

kucakin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çtuzakışıp çtuzakışmadığını periyodik kontroller ile izlem buyurmak ve herhangi bir arızada giderilmesini sağlamak önemlidir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Böylecene imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı doğru dürüst sağlamlayacak şekilde hulliyatlması gereken parotağ.

Yangın kapısı nobranca ve dayanıklı bir örgüya sahiptir ve rahat beis görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + posta seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Birmebzul şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve can emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Ivedi çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine iyi olarak belirlenen yerlere ve nüshalara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dem hür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrol şeşna hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak teşhisr.

Yangın bapsı TSE standartları her Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bağırsakermektedir.

İvarlık edildikleri malzemelerin bilcümle diyar koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Report this wiki page